Často kladené dotazy (FAQ)

Jak pro sebe vybrat správnou velikost náramku?

K dokonalému pocitu z nového náramku neodmyslitelně patří i výběr správné velikosti. Každý z nás má jinou velikost zápěstí, a proto pro Vás nabízíme výběr z několika možností. Své zápěstí měřte napevno a nepřidávejte žádnou rezervu. Skvělou pomůckou k přesnému změření zápěstí jekrejčovský metr. Více informací se můžete dočíst v článku "Výběr správné velikosti".

Co v případě, že náramek kupuji jako dárek?

Jedná se o klasický případ a i zde pro Vás máme řešení. Jednou z možností je odhadnoutí přibližné velikosti dle tělesné stavby obdarovávané osoby a v závisloti na tom vzolit přibližnou velikost zápěstí. Mějte na paměti, že nejčastější obvod ženského zápěstí je v rozmění mezi 15 až 16 cm, u mužů se hodnota pohybuje v rozmezí 18 až 20 cm. Pokud se i tak bojíte, že velikost neodhadnete, nabízíme v nábídce i provázkové náramky s posuvnými uzlíky, díky kterým je náramek "téměr" univerzální.

Pokud se ani tak netrefíte - nezoufejte. GABBY náramky Vám rádi zdarma zmenšíme, či zvětšíme podle potřeby. V tomto případě nás stačí kontaktovat na info@gabbynaramky.cz a vyplnit Formulář úprava/oprava náramku.

Dostanu svůj náramek dárkově zabalený?

Náramek dodáváme v dárkové krabičce, která je vyrobena z pevného kartonu, vyplněná přírodním nebarveným lýkem a zdobena lesklou stuhou v krémovém odstínu. Dárková krabička je krásným doplňkem, který dodá dárku ten pravý šmrnc.

Je možné Vaše náramky zakoupit někde v kamenném obchodě?

GABBY náramky koupíte krom našeho e-shopu i na pár místech České republiky. Snažíme se tuto nabídku neustále rozšiřovat, ale jsme moc rádi, že již nyní Vám můžeme nabídnout kamenné obchůdky, kde je možné naše náramky vidět a případně zakoupit. Konkrétní obchůdky, kde je možné vidět a případně zakoupit naší tvorbu naleznete v následujícím článku "Kamenné obchody". 

Z jakého materiálu šperky vyrábíte?

Pro výrobu GABBY náramků používáme ve většině případů přírodní minerální kameny nebo české broušené sklo. Komponenty jsou ze sterlingového stříbra o ryzosti 925/1000 a chir. oceli ve stříbrném a zlatém odstínu. Stříbro o ryzosti 925/1000 nabízíme i s pozlacením 24kt žlutým nebo 18kt růžovým zlatem.

Mějte na paměti, že všechny korálky nejsou nikdy identické, k výrobě náramků používáme ve většině případů přírodní materiály, proto se mohou jednotlivé korálky malinko lišit. U každého náramku je přesně popsáno, jaké materiály jsou při výrobě použity.

Je možný osobní odběr zboží?

Ano je. Objednávku si v případě zájmu můžete nechat zdarma doručit do kamenného obchodu ve Ždírci nad Doubravou.

Je nutné o náramky nějak pečovat?

Aby šperky zůstaly krásné a dělali Vám každodenní radost je třeba jim věnovat péči. Veškeré důležité body, jak se o náramky starat jsou shrnuty v článku "Péče a jaké materiály používáme".

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz